Környezettudatosság

Mi, az Organelle Hungary Csapata nem csupán az általunk forgalmazott innovatív, egyedi gyártású, továbbá prémium minőségű szépségipari termékek  - mint az előregyártott műszempilla - forgalmazására, a gyors kiszolgálásra, valamint a valós, sokéves szakmai háttérre vagyunk büszkék. Számunkra a környezettudatos csomagolás, a fenntarthatóság is nagy szerepet kap üzletpolitikánkban. 

Annak ellenére/vagy épp amiatt, hogy maga a termékeink szintetikus műanyagból készülnek, mi mindent megteszünk és nagy figyelmet fordítunk arra, hogy az általunk forgalmazott termékek csomagolása újrahasznosítható, környezetbarát anyagból készüljön. Elsőként Magyarországon a szépségipar szempilla szegmensében a mi termékeink a szokványos műanyag dobozok helyett papír tálcákban kaphatóak, illetve alumínium hátoldalú papírlapokon kerülnek rögzítésre, mely szintén újrahasznosítható.  

A megrendelt termékeink kiszállításához a kartondobozaink mellett biológiailag lebomló térkitöltő anyagot és papír- vagy/és környezetbarát ragasztószalagot használunk. 

Mindezek segítségével, illetve használatával tudatosan felelősséget vállalunk környezetünk értékeinek megőrzése céljából, továbbá példát mutatva elöljáróként a hasonló szépségipari termékeket forgalmazó cégeknek.

stripe_com simplepay_hu_v2