Kedvezményrendszer

Csatlakozz márkapartnereinkhez és legyen tiéd akár a 25% állandó kedvezményünk
Az Organelle Hungary márkapartnerségi kialakításánál partnereink egyenrangúságra, vagyis "win-win" helyzet kialakítására törekedtünk.
Hiszünk abban, hogy mi egy prémium szakmai webshop vagyunk a Vevőinkért és nem fordítva.
Összesen 5 féle kategóriát dolgoztunk ki azok számára, akik megtisztelnek bizalmukkal, amelyek a következőek:
I. PERFECTION MÁRKAPARTNERSÉG
25% kedvezmény saját márkás termékeinkből, valamint további hűségpontok "gyűjtése" a vásárlások alkalmával, amely beváltható az akciós időszakokon kívül, továbbá 20% kedvezmény oktatásainkból, valamint felhasználható online marketing anyagok és szakmai cikkek, folyamatos termékekkel kapcsolatos információnyújtás. 
Amennyiben ezt választanád a kategóriák közül, kérlek jelezd ezt felénk akár telefonon keresztül is (+36 30 481 4367) és elküldjük az erre vonatkozó szerződési tervezetünket, amelyben havi minimum összeg elköltése (220.000,- Ft/hó összesen), illetve heti rendszerességű, legalább/minimum 2 db social media posztban/story-ban megjelölés szerepel.
II. PURE MÁRKAPARTNERSÉG
18% kedvezmény saját márkás termékeinkből, valamint további hűségpontok "gyűjtése" a vásárlások alkalmával, amely forintra beváltható az akciós időszakokon kívül, továbbá 15% kedvezmény oktatásainkból, valamint felhasználható online marketing anyagok és szakmai cikkek, folyamatos termékekkel kapcsolatos információnyújtás.
Amennyiben ezt választanád a kategóriák közül, kérlek jelezd ezt felénk akár telefonon keresztül is (+36 30 481 4367) és elküldjük erre vonatkozó szerződési tervezetünket, amelyben havi minimum összeg elköltése (160.000,- Ft/hó összesen), illetve heti rendszerességű, legalább/minimum 2 db social media posztban/story-ban megjelölés szerepel. 
Ajánljuk azoknak, akik esetleg nem kizárólag szempilla építéssel foglalkoznak, nem ez a fő foglalkozásuk. Kozmetikusként, illetve esetleg egyéb szolgáltatások mellett végzik a szempilla építést, de szeretnének elköteleződni egy stabil, prémium márka mellett.
III.
20% kedvezmény (+ a pontok): bármely hivatalos márkaoktatónknál elvégzett 2 napos képzésünk esetén, minimum 120.000,- Ft egyösszegű vásárlás(ok) után, amennyiben havonta legalább/minimum 2 db social media posztban/story-ban megjelölöd az Organellét. 
IV.
10% kedvezmény (+ a pontok) minden vásárlásodból: bármely hivatalos márkaoktatónknál elvégzett 5 órás képzésünk esetén járó kedvezmény, amely szinte minden termékre érvényes - nem csak a saját márkás - , amely az organelle webshopban található és minden vásárlás után jár, amennyiben havonta legalább/minimum 4 db social media posztban megjelölöd az Organellét.
V.
10% kedvezmény: Minimum 100.000,- Ft egyösszegű saját márkás termék vásárlás után, amennyiben havonta minimum 2 db social media posztban megjelölöd az Organelle-t.
Honlapunkra márkapartnerként bárki felkerülhet, aki rendszeres vásárlónk és jelzi erre való igényét. Ezzel mi egy ingyenes reklámfelülettel tudjuk a vállalkozásotokat segíteni. A kedvezményeket pedig a fent megadott feltételek valamelyikének választása és teljesítése alapján lehet igénybe venni.
* Időszakos kedvezmények/akciók nem vonhatók össze a kategóriák teljesítésével rendelkező partnereinknek
 
* A pontok beváltására kizárólag akkor van mód, ha teljesértékű termékeket vásárol partnerünk/kizárólagos partnerünk a saját kuponkódját használva adott rendelésben. 
 
* Időszakos kedvezmények/akciók alkalmával a pontbeváltást nem engedélyezzük.
 
* Akciós termékek vásárlása esetén a vásárlóink nem válthatják be az összegyűjtött pontjaikat, kizárólag teljes értékű termékek vásárlásakor.
 
* A fenti kedvezmények kizárólag az erre vonatkozó együttműködési megállapodás létrejöttével érhetőek el. A fenti kedvezmény és együttműködés fogyasztók részére nem elérhető. 
 
* Kizárólag a saját márkás - Organelle - termékeinkre vonatkoznak a fenti kedvezmények és a pontgyűjtések, illetve a pontbeváltások is. Kivételt képeznek ez alól a IV. kedvezmény kategóriánkba tartózók!

 

stripe_com simplepay_hu_v2