Miértek

Miért születtek meg az előregyártott volume pillák?

Ezen újgenerációs volume pillák a műszempilla ipar egyik legújabb terméke. A szépségiparban mindig kell az újdonság. Az eddig kapható és kézzel készített volume szempillákkal való munka a szalonmunkában töltött időt nagyon kitolja. Egy vendégnek átlagosan 3-4 hetente több órát kellett eltölteni egy műszempilláért, illetve egy szakembernek nagyon nehéz egész nap ennyire koncentrálni, görnyedni, a szemével fókuszálni, valamint a valós ár-érték arányban ezt a szolgáltatást beáraznia és piacképessé tennie.

Elérkezett az idő - a legújabb technológiák segítségével - ebben a szakmában is - ahogy a műkörömépítésben is a gél lakk megjelenésével -, hogy a szakemberek által használt anyagok, technikák kicsit “elváljanak” egymástól és a szalonmunkában minél rövidebb idő alatt (=vendégbarát), jó minőségű, igényes és tartós műszempillák kerüljenek fel a vendégek szemére. Továbbá fontos szempont, hogy aki kizárólag főállásban végzi ezt a munkát jó egészségi állapota, minél tovább fenntartható legyen. (ragasztógőz, ülő munka, szemek-, kezek stb. egészsége).


Károsíthatja a természetes pillákat az előregyártott volume pilla?

Ha helyesen, a megfelelő technikával végzi a szakember az applikálást, akkor nem károsíthatja a természetes pillákat az előregyártott volume pilla. A mai, újgenerációs, vagy legújabb technológiával készült pre-made/pro-made pillák károsító használatának KIZÁRÓLAG a helytelen applikálási technika, a hiányos szakmai ismeretek lehet az oka. Pontosan úgy, ahogy bármely más szempilla használata is káros, ha nem megfelelően van felhelyezve és nem egyénre szabott a műszempilla kiválasztás.


Hogyan készül?

 


Mivel “ragasztják” össze a fan-okat, hogy ne essenek szét?

Vannal olyan előre elkészített volume pillák, amelyek ragasztással, 100% kézi munkával (fanolás) készülnek (csak csipeszt használ a szakember) és vannak hő illeszett, előregyártott volume pillák, amelyek szintén kézzel készülnek teljes egészben, csupán a "sütőt" használják, mint gépi eszköz a hő illesztés miatt. Mindkettő PROfesszionális szakmai tudású embereket igényel, ellentétben a többnyire Kínában gyártott teljesen géppel készített előregyártott volume pillákkal, a kezdetleges, avagy régi generációs pre-made pillákkal.

Az Organelle pillák hő illesztéssel készülnek, kézzel készítik elő őket és az íveltség miatt különböző hengerekre tekerik fel, majd teszik be a "sütőbe". Ezen felül mi, az Organelle csapata - az Európában a közepesen szűkre, vagy extra szűkre zárt fan-ok kedvelői - az amerikai, vagy ausztráliai szakemberek által közkedvelt nyitott -"wide"- fan-ok helyett a zártabb, "narrow" fan-ok gyártását kérjük, amely picit hosszabb előállítást igényel, továbbá valóban jól képzett, professzionális szakembereket.


Miből készítik az előregyártott volume pillákat?

Polibutylen (PBT), dél-korea - amelyből a legjobb minőségű pillák készülnek. Ezek különböző alapanyagok, amelynek különböző tulajdonságaik vannak pl. ragasztófelvevő képesség, formatartás. Ennek megfelelő kiválasztásához elengedhetetlen a sokéves szakmai tudás és tapasztalat, amellyel mi magas szinten rendelkezünk.

Miben más a kinézete egy kézzel elkészített és egy előregyártott volume pillának?

Pont azért olyan tökéletes megoldás és nagyszerű fejlesztés az előregyártott volume pilla, mert egy igazán jó minőségű ugyan úgy tud kinézni, mint egy kézzel készített. A fan-ok nyitottsága is egyedi kérésre legyártatható, amint azt fentebb említettük.

Véleményünk és tapasztalatunk szerint a hővel illeszetett előregyártott volume pillák könnyebbek és tartósabbak tudnak lenni helyes applikációs technika mellett, mint a ragasztott társaik.
Egy kézzel elkészített volume szett és egy előregyártott volume pilla között szemmel nem látható a különbség és viselésben, tartósságban vagy nem mutat különbséget, vagy épp tartósabb is a korábban említett okból! /Persze ez a szakember megfelelő képzettségén is múlik./


Miben más az Organelle előregyártott volume pilla, mint a hazai piacon jelenleg megtalálhatók?

Az Organelle pillákat valódi szakemberek sokéves - 2016 óta - folyamatos tesztelése mellett választottuk ki, illetve gyártattuk le pontos, általunk megadott paraméterek szerint az európai piacra. A nálunk található különböző alapanyagokból és a világszinten is kimagasló kiszerelés választékunkból bármely szakember megtalálhatja a számára és a vendégei számára legmegfelelőbb új generációs pre-made/pro-made volume műszempillákat. 


Milyen ragasztóval lehet használni?

Az Organelle pilláit a piacon elérhető összes szempilla építéshez alkalmazható ragasztóval lehet használni.


Miben más a felhasználása a szakemberek számára, mint a többi, illetve a klasszikus pillának?

Felhasználása abban más: 

 • leegyszerűsíti a munkafolyamatot
 • a vendég ragaszkodásán túl rengeteg közvetett pozitív hozadéka van, mint pl.: időhatékonyság mind a vendég, mind a szakember számára, továbbá egészségmegőrző hatása is rendkívül fontos hosszútávon
 • szolgáltatás értéknövelő az előzőekben felsoroltak okából, főként ha minőséggel is párosul, így jó üzletpolitikával extra bevétel növekedés is elérhető a bevezetésével

Gyakorlatot igényel ennek a pillának a megfelelő applikálása, valamint a kézzel készített volume technika elméleti ismerete is fontos, hogy ezzel a pillával valóban könnyedén, magas minőségben és professzionálisan tudjunk dolgozni.

Nem teljesen ugyanazok a szabályok érvényesek ennek a pillának a használata során, mint amit egy jól képzett szempillás szakember az eddigi technikák ismerete során megtanulhatott. A leghasznosabb technikai és/vagy üzleti információk az oktatásaink keretein belül tökéletesen elsajátíthatóak.


Milyen utóápolást igényel az előregyártott volume pilla?

Az előregyártott volume pilla is ugyanazt az utóápolást igényli, mint bármilyen más műszempilla.

 • Napi tisztítás
 • Arc- és szem mosása
 • Szempilla sampon használata


Mennyi előképzettséget igényel ezzel a pillával dolgozik?

A előregyártott volume pillák tanfolyam megkezdésének feltételei a következők:

 • betöltött 18. életév
 • kozmetikus, szépségtanácsadó végzettség vagy folyamatban lévő tanulmányok

A megfelelő gyakorlati tudás ismerete szükséges. A volume képzésen tanult elméleti anyag fontos része, hogy ezzel az előregyártott pillával megfelelően dolgozzon valaki. Amennyiben kezdőként szeretne valaki ilyen pillákkal dolgzni, semmi akadálya, azonban úgy mindenképp szükséges ezeket a volume oktatások elméleti részeivel is kibővíteni, majd gyakorlatba átültetni az oktatásunk során, mert az alap 1:1 oktatásokon tanult elméleti tudás KEVÉS(!) lesz egy igazán szép, tartós és nem károsító pillaszett elkészítéséhez ezekkel az innovatív pillákkal.


Oktatás szükséges az Organelle előregyártott volume pillái használatához és/vagy a megvásárlásához?

Az eddigi tapasztalataink alapján a legtöbb szakembernek javasolt az oktatáson részt venni. Az oktatás az alábbi esetekben ajánlott szakemberek részére:

 • ha a gyorsabban és tartósan is szeretne dolgozni
 • ha a helyes technikával szeretne applikálni
 • ha a volume technika ismeretek hiányosak/nincs
 • ha a megfelelő üzletpolitikáról szeretne tanulni
 • ha szeretné szélesíteni szolgáltatásait

FONTOS! Az esetlegesen rosszul berögződött/alkalmazott technika nehezebben javítható, mint egy eleve helyesen megtanult.


Miért használja egy szempillás szakember ezeket a leginnovatívabb előregyártott volume pillákat a szalonmunka során?

Nagyon egyszerűen és a lényege: IDŐ=PÉNZ és az EGÉSZSÉG A LEGFONTOSABB!
Amennyiben technikailag és üzletileg is egyaránt jól/megfelelően használják a szakemberek a szalonmunka során ezt a legújabb technológiát: 

 • a munkaidő akár felére csökkenhet
 • az anyagi bevétel növekedhet
 • az egészség tovább megőrizhető
 • a vendég ragaszkodásán túl rengeteg közvetett pozitív hozadéka van ennek az új iránynak a szempilla szakmában

Mi hiszünk a előregyártott volume pillákban szívvel, lélekkel, mert valós, tényleges és sokéves tapasztalattal állunk mögötte.

Folyamatosan bővül palettánk. A legszélesebb választékra törekszünk. Célunk, hogy elhozzuk nektek a világon fellelhető legjobb minőségű, legszebb előregyártott pre-made/pro-made volume pillákat a legszélesebb kínálatban. Arra törekszünk, hogy a visszajelzéseitek alapján, olyan terméket adjunk a kezetekbe, amely megkönnyíti a munkavégzést, egyaránt elégedetté teszi a szakembereket és a vendégeket is. Szeretnénk hozzájárulni egy szemléletváltáshoz, amely új távlatokat nyithat a szakmában mind a szakemberek, mind vendégeik számára.

Bővebb információk, tapasztalatok, tények és tévhitek az előregyártott volume pillákkal kapcsolatban megtalálhatók facebook csoportunkban: https://www.facebook.com/groups/premadeandpromade

Instagram: organelle_hungary

Facebook: OrganelleHungary

TikTok: organelle_hungary

stripe_com simplepay_hu_v2