Rólunk

Egyszerűen nagyszerű pillák egy szempillantás alatt
Prémium minőségű, sokéves tapasztalattal rendelkező szakember által fejlesztett hő illesztett volume műszempillák. 

Az Organelle csapata elhozta - elsőként Magyarországon - a szempillaépítéssel foglalkozóknak a műszempilla ipar legújabb, egyedi igények alapján tervezett előre elkészített volume pilláit. 
A magas minőségű termékeink mellett szeretnénk, ha a vásárlóink elsajátítanák az ezen alapanyagok használatához szükséges megfelelő technikát is, mellyel gyors, tartós és a természetes pillaállományt hosszútávon sem károsító gyönyörű, igényes pillákat varázsolhatnak vendégeik részére. 
Minőség + kevesebb munkaidő + egészség kímélés + magasabb bevételi lehetőség

Célunk, hogy termékeinkkel megkönnyítsük a szempilla szakemberek életét, megóvjuk egészségüket és kevesebb idő alatt jóval magasabb keresetre tehessenek szert, mint az eddigi szempilla építési technikákkal lehetőség volt. Mindezt azáltal, hogy termékeinkkel sokkal rövidebb időn belül tudnak magas minőséget nyújtani, mint az eddigi elérhető lehetőségekkel a szálanként épített szempillák világában.

  • ajánljuk, ha nem vagy elég gyakorlott, vagy elég gyors a kézzel készített volume pillákban
  • ajánljuk, ha egészségügyi (akár a vendég, akár a szempillás szakember) okokból rövidebb idő alatt szeretnél magas minőségű anyaggal, színvonalas munkát végezni,
  • ajánljuk, ha egyszerűen gyorsítani szeretnéd a munkával töltött időt és ezáltal is hálás, ragaszkodó vendégkör kialakítására törekszel,
  • ajánljuk, ha te is az IDŐ=PÉNZ elve szerint élsz, vagy szeretnél élni,
  • ajánljuk, ha fontos számodra a folyamatos fejlődés, a naprakészség a szempilla iparban,
  • ajánljuk, ha egy exkluzív, egyedi gyártású anyaggal, mindemellett csökkentett építési idővel karöltött szolgáltatással szeretnél kitűnni a tömegből, az eddig megszokottból.
Az Organelle szempillákat megvásárolhatod személyesen, vagy megrendelheted webshopunkon keresztül.
Termékeink alapanyagai a prémium minőségű műszempilla alapanyag gyártóktól, dél-koreából való.
TANULJ EGY ÚJ TECHNIKÁT
Az Organelle pillák megfelelő felhasználásához, a helyes applikáláshoz elengedhetetlen a megfelelő alap elméleti és gyakorlati tudás.
Az Organelle márka létrehozójaként, sokéves valós szalonmunkai rutinom birtokában megmutatom a tartós, igényes pre-made/pro-made volume pillák építési technika sajátosságait, hogy gyorsan, eredményesen és tartósan tudj dolgozni.
Mostanra - 2023-ra - több, jól felkészített, gyakorlott oktatóval is bővült az Organelle csapata. Képzéseinkkel kapcsolatban az Oktatóink menüpont alatt részletesen olvashatsz, vagy érdeklődj a hello@organelle.hu email címen.



MIT ÉRDEMES TUDNI RÓLAM?

2010-ben kezdtem el a szálankénti szempilla építést és ezt követően 2016-tól az előregyártott volume pilla szettek szerelmese lettem. Azon kevés szakemberek egyike vagyok, aki a prémium kategóriás szalonmunkában az egyik legtapasztaltabb és legtöbbet jártas Magyarországon. A több, mint egy évtizedes szakmai múltammal és valós tapasztalataimmal hitelesen tudom képviselni ezt az innovatív szempilla típust, amely pl. Amerikát, Ausztráliát már meghódította és végre hozzánk is megérkezett.

Az oktatás sokáig nem vonzott, majd ez az újgenerációs volume pilla megváltoztatta ezt bennem. Ezzel az érzéssel és lendülettel szeretném átadni a tudásom azoknak, akik egy valódi, gyakorlott szakembertől szeretnének tanulni és fejlődni.


Elsőkként - ebben a kozmetikai szegmensben - olyan továbbképzést szeretnénk biztosítani a többi hivatalos Organelle márkaoktatóinkkal karöltve a szakmabeli társaink részére, ami a jövő kezdetét, egy szemléletváltást jelenthet ebben a rohamos tempóban fejlődő exkluzív szépségipari szolgáltatásban, mint a szempillaépítés.

stripe_com simplepay_hu_v2