Cserépfalvi Gréta

Cserépfalvi Gréta vagyok, kozmetikus.

2019-ben végeztem el az első alap szempilla stylist képzést. Rengeteget gyakoroltam, de folyamatos nehézségekbe ütköztem. Sokan mondták, hogy ez nem az én utam, de nem adtam fel.


Több továbbképzésen is jártam. Rengeteget gyakoroltam, alkottam és idővel a szakma szerelmese lettem.


Mindig fontos volt számomra az alaposság, a precizitás, de a vendégek kényelme és a saját egészségem megóvása érdekében is szerettem volna egy jó megoldást, ami nem más volt, mint az Organelle szempillák használata.


Hatalmas öröm és megtiszteltetés,hogy az Organelle márka oktató csapatában tudhatom magam mostanra és már én segíthetek azoknak a leendő-, vagy már szakmában lévő szempillás szakembereknek, akik esetleg bármiféle nehézséggel küzdenek.


Úgy gondolom, hogy az előregyártott pillák használata megfelelő tudást és technikát igényel.

 

 

Egyéni, 5 órás gyakorlati oktatás -
újgenerációs előregyártott volume pillák helyes applikálási technikája a gyakorlatban
Ebben az 5 órában KIZÁRÓLAG a PreMade/ProMade volume pilla megfelelő ragasztó használatát, a helyes illesztést és minden egyéb felmerülő technikai kérdést veszünk át.


Amit tudni kell a képzésről:

 • Pilla nélkül hozd a modellt, kérlek!
 • Se lifting, se festés és egyéb smink se legyen rajta! Lehetőleg türelmes, nem túl érzékeny szemű legyen a modelled!
 • A csipeszeid hozd mindenképp! Előzetes megbeszélés tárgya, hogy hozol saját anyagot/pillát vagy biztosítom az Organelle pillákkal való gyakorlást. Igény szerint a ragasztód is hozhatod, ha azzal szeretnéd, hogy dolgozzunk!
 • Nem feltétlen van idő, hogy teljes szettet építsünk a modellnek a képzés végére. A modell ezzel számoljon! Utána természetesen otthon, vagy a szalonodban befejezheted a szettet, ami már a ti döntésetek.
 • Kávé, tea, víz és rágcsálni való, gyümölcs biztosított nálam a képzési idő tartama alatt.
 • Fontos! Az időpontot a képzési díj 50%-nak elutalásával tudod biztosítani. Erre maximum 14 nappal az oktatás előtt van lehetőséged. Szükségem lesz a teljes nevedre, lakcímedre, valamint e-mail címedre a számlához.
 • Amennyiben szükséges és van rá lehetőségünk, tovább is tarthat a képzés (minden megkezdett óra 20.000,- Ft/óra).
 • A tanfolyam végén tanúsítványt és állandó 10% kervezményre való jogosultságot kapsz az Organelle webshopban található bármely termékre.

 

Helyszín, elérhetőség:

Cserépfalvi Gréta

8230 Balatonfüred, Horváth Mihály u. 8. 

 

 

Számlázási név, cím:

The Lash& Brow Beauty Bar
Cserépfalvi Gréta

Bankszamlaszám: 11773487-04531050 OTP Bank 

Közlemény: 5 órás gyakorlati oktatás

Ár: 80.000,- Ft/5 óra

Felnőttképzési nyilv. szám: B/2023/000360

 

Jelentkezés

 

 

ÚJ! ÚJ! ÚJ! Egyéni 2 napos workshop - “SHORTCUT”

Megmutatjuk, hogyan tudsz a leggyorsabban felzárkózni a profikhoz és csodálatos volume szetteket építeni alap (1D) tudással és megfelelő elméleti (alap+volume) szakismeretekkel.

Alapoktól a PreMade/ProMade (előregyártott volume) pillákig
(2x 5,5 óra/nap)
1. nap

 • 9:30, vagy 10:00 kezdés
  részletes elmélet 3,5 órában (alapok átismétlése, egyéni szintfelmérés, anyagismeret, alapszabályok, volume szett elméleti ismeretek /szintezés, frame vonal stb./)
 • 13:00 - 13:30 szünet
 • 13:20 modell érkezése (mindkét nap a modell szempillaspirál, szempilla lifting és egyéb smink nélkül a szemén érkezzen!)
  1,5 óra gyakorlat modellen ( a modell az elméleti részen NEM vehet részt és nem lehet szakmabeli, ezért kérlek csak a megadott időpontra jöjjön
 • 15:00, vagy 15:30 workshop vége

2. nap

 • 9:30, vagy 10:00 kezdés/ modell érkezése
  5 óra gyakorlat modellen ( a modellt/ modelleket, mindkét napra a tanuló saját magának biztosítja!)
  9:30 - 14:30, vagy 10:00 - 15:00 gyakorlat modellen (a gyakorlat során, végig segítem majd a munkád, minden felmerülő kérdést átbeszélünk)
 • szünet igény szerint (max. 30 perc)
 • 14:30 - 15:00, vagy 15:00 - 15:30 munkád ellenőrzése általam és oklevél átadása ( itt fel tudod írni az esetleges hibákat, mire kell otthon odafigyelni, miben kell fejlődnöd stb.)
 • 15:00 workshop vége


További információk:

 • minden anyag és termék biztosítva van, amire a tanfolyamon szükséged lesz, ezeket a tanfolyam ára tartalmazza/nem tartalmazza - kérlek jelezd a modellnek, hogy tanulni jössz, így ne most akarja élete szempilláit :) - kérd meg, hogy ezen a napon NE igyon kávét vagy teát, vízhajtó hatásuk miatt, mivel nem lesz időnk 30 percenként ki kísérni őt - azt tanácsolom, hogy nagyon türelmes, nyugodt modellt hozz magaddal, lehetőleg ne legyen érzékeny szemű
 • munkafüzetet biztosítunk, amibe jegyzetelni is tudsz
  Amiről magadnak kell gondoskodni:
  - modell/modellek (Az első napon, alap dolgokat fogunk tanulni, ezért gyakorlatilag bárki lehet a modelled, akár férfi is... ezen a napon NEM fogunk szempillákat építeni)
  - csipeszeid

Számomra fontos, hogy technikailag helyesen tanuld meg az előregyártott volume pilla építését, ezért inkább törekszünk majd 10 tökéletesen applikált pillára, mint 100 rosszul felhelyezettre, ami lehet egy távolról fotózott képen mutatós, de a valóságban mégsem tartós!?
A premade/promade volume szempilla felhelyezése, applikálása nagy precizitást, pontos illesztést kíván. Nehezebb, mint elsőre tűnik, de gyakorlással, alázattal és elszántsággal gyorsan megtanulható és jóval rövidebb idő alatt elsajátítható, mint a kézi fanolás.

Ajánlom, hogy rögtön a tanfolyam után, kezdj el otthon gyakorolni, barátnőkön, rokonokon (akár férfiakon is, a pilla applikálás után leoldható :) ). Amíg frissek az információk, és kezedben benne vannak a tanfolyamon tanult mozdulatok, sokkal könnyebb dolgod lesz. Intenzív gyakorlással nagyon gyorsan tudod majd csökkenteni egy-egy szett elkészítési idejét. A tanfolyam elvégzése után tanúsítványt kapsz!


Tanfolyam díja:
140.000,- Ft + alap csomag - 70.000,- Ft - (vásárlása kötelező!) mely tartalmazza
- Tanúsítvány - Tanfolyamon biztosított anyagok használata - Munkafüzet - 12% állandó kedvezmény a www.organelle.hu webáruházban - Online tanulói támogatás a tanfolyam után. Bármilyen kérdéssel fordulhatsz hozzám a cserepfalvigreta99@gmail.com e-mail címen.

A tanfolyamra való jelentkezés feltétele, hogy az általam elküldött képzési szerződést, aláírva visszaküldöd nekem (postán vagy scannelve, e-mailben), illetve alap képzésen már részt vettél és be is tudod mutatni a Tanusítványod/Okleveled erről.

A tanfolyamon való részvételt az oktatás összegének 50%-nak befizetésével tudod biztosítani legkésőbb 12 nappal a megbeszélt képzés 1. napja előtt, a fennmaradó összeget legkésőbb a tanfolyam első napján kell, hogy kifizetésre kerüljön. Természetesen a befizetett összeg(ek)ről számlát állítok ki részedre, melyhez a pontos neved, lakcímed és e-mail címed szükséges elküldened részemre.Szükség esetén több részletre is bontható a befizetés, de az utolsó részlet befizetése az oktatáson kifizetésre kell, hogy kerüljön!
További lehetőség a nálam „Fókusz” tanfolyamnak nevezett, pár órás egyéni oktatás/mentoring, ahol kizárólag egy tanuló van jelen, és az adott problémával vagy problémákkal foglalkozunk, ami neki nehézséget okoz (fan-ok helyes felvétele, külső-belső szemzug, ragasztó mennyisége/helyes kiválasztása, ragasztóba mártás ritmusa, tincsek pozicionálása stb...)


Helyszín, elérhetőség:

 

Cserépfalvi Gréta

8230 Balatonfüred, Horváth Mihály u. 8. 

 

 

Számlázási név, cím:

The Lash& Brow Beauty Bar
Cserépfalvi Gréta

Bankszamlaszám: 11773487-04531050 OTP Bank 

Közlemény: Két napos workshop "Shortcut"

Ár: 140.000,- Ft

Felnőttképzési nyilv. szám: B/2023/000360

 

Jelentkezés

 

 

 

 

stripe_com simplepay_hu_v2