Promade 4D ABSOLUTE

Promade 4D ABSOLUTE
Promade 4D ABSOLUTE
Promade 4D ABSOLUTE
Promade 4D ABSOLUTE
Hol máshol, ha nem az Organelle márkánál!? A létező LEGÚJABB és egyben LEGMAGASABB MINŐSÉGŰ PBT-ből készült egyedi gyártású, extra szűkre záratott, előre elkészített volume pilla megérkezett hozzánk, ezzel - világszinten is kivételes - háromféle alapanyag választhatósági lehetőségre bővítve termékpalettánkat.
13 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 420 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
Miben más ez a teljesen új alapanyag, mint a többi? 
Például az anyag porózusságában, ami azt jelenti, hogy ez az eddigi legjobb ragasztófelvevő képességgel bíró dél-koreai PBT, ami létezik aktuálisan a szempilla piacon. 

Miért fontos ez? 
A tartósság miatt természetesen. Továbbá ez a legrugalmasabb szempilla alapanyag is jelenleg, ami egyben puha is, kényelmes viselet és mégis maximálisan formatartó. 

Mennyire fekete? 
A BOLD alapanyagunknál minimálisan kevésbé fekete, a SOFT alapanyagunknál minimálisabb sötétebb fekete. Számunkra - és vélhetően majd sokak számára - a TOP minden szempontból az eddigi alapanyagokat jól ismerve.
Ajánlás: igazi Jolly Joker ez a pilla. Extra szűkre záratottsága miatt látványos is, mégis rendkívül lágy, kényelmes viselet és a zsírosabb bőrű vendégeknek, vagy a gyengébb természetes pillákkal rendelkezőknek is nagyon tartós szett építhető vele megfelelő előkészítéssel és applikációval, illetve minőségi kiegészítő termékek ( pl. sampon, primer, ragasztó) felhasználásával. 

Szakmai oktatást bizosítunk, amennyiben igény van rá - technikai ismeretek és egyedi üzleti modell tervezés - több év valós tapasztalattal rendelkező szakemberek segítségével. Képzések
Anyag: PBT (Polybutylen)
Anyag gyártó: Korea
880 db fan/tálca
15,9 Ft/fan
Szempilla vastagság: 0.05

Ívek: CC ív, C ív, D ív, M ív
Teljesen hipoallergén, vegán termék, nem tesztelték állatokon.
Adatok
Cikkszám
Pro4DAbsolute
stripe_com simplepay_hu_v2