Lash Bonder Plus 2v1

 Lash Bonder Plus 2v1
 Lash Bonder Plus 2v1
 Lash Bonder Plus 2v1
 Lash Bonder Plus 2v1

A Lash Bonder Plus 2v1 egy innováció a szempillahosszabítás területén, melynek köszönhetően több funkciót is betölt munkánk során, ilyen például a szempilla tartósságának növelése.

11 890 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Kiszerelés: 15ml


Elsődleges funkciója, a szempilla tartósságának növelése, mely akár 30%-al is hosszabb lehet. A szempilla ragasztó a Lash Bonder Plus 2v1-ben hatására azonnal rugalmasra köt, így nagyban csökkenti az allergia és irritáció kialakulását vendégeinknél. A vendég számára plusz bónusz, hogy nem kell kivárni a 24 órás kötési időt. :)

A Lash Bonder Plus 2v1-ben használata után az érzékeny szemű vendégek is bátran nyithatják ki szemeiket, nem fognak kellemetlen csípő, égető érzést tapasztalni, ezzel elkerülve a könnyeket, ami szintén a ragasztó hirtelen polimerizációját okozza (ezért látható sokszor fehér pont az illesztés helyén) és ezzel csökkenti a szempilla tartósságát.

A Las Bonder Plus 2v1-ben kiváltja a már jól ismert ragasztó kötésgyorsítókat is, melyeket alacsony pára, vagy egyéb okok miatt, a műszempillára teszünk, ezzel gyorsítva a ragasztó száradási idejét.

A MoMo Beauty by Viktória Možiešik Lash Bonder Plus 2v1 minden ragasztóval és műszempillával kompatibilis.

Használati útmutató a tartósság növelése érdekében: A Lash Bonder Plus-t az applikálás befejezése után, körülbelül 2-3 perccel használjuk. Kevés mennyiséget (ne csepegjen) vigyünk fel két microkefére, melyekkel alulról és felülről is párhuzamosan töröljük át az illesztési pontokat. Felvitele után, várj pár percet, hogy biztosan ne kerüljön a vendég szemébe.

Használati útmutató kötésgyorsítóként: applikálás előtt, kevés mennyiséget vigyél fel a még ragasztócsíkon levő műszempillára (arra a részre, amit a ragasztóba mártasz), majd hadd megszáradni.


A MoMo Beauty by Viktória Možiešik Lash Bonder Plus 2v1 előnyei:

- növeli a szempilla tartósságát, akár 30%-al
- minden ragasztóval és szempillával kompatibilis
- azonnal és rugalmasra köti a ragasztót
- alkoholmentes, nem irritál
- kiváltja a 24-48 órás "száradási" időt
- kiváltja a kötésgyorsítót és erős illesztést biztosít (gazdaságos, nem kell másik termék)

 

Szavatossági idő: felbontástól számítva 12 hónap

Lejárati idő a terméken fel van tüntetve.

 

Anyagbiztonsági adatlap: MSDS

Adatok
Cikkszám
LashBonderPlus
stripe_com simplepay_hu_v2