"UNIQUE" szempilla ragasztó

"UNIQUE" szempilla ragasztó
"UNIQUE" szempilla ragasztó
"UNIQUE" szempilla ragasztó
"UNIQUE" szempilla ragasztó
Közepesen sűrű állagú, gyorsan száradó, tartós műszempilla ragasztó, erős tapadással.
14 350 Ft
A vásárlás után járó pontok: 431 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek


A "UNIQUE" ragasztót több hónapon keresztül tesztelte 4 oktató, különböző szalonokban, más és más körülmények között 1D, volume és ProMade technikával.

Az Organelle ragasztói közül ez a legsűrűbb ragasztó. Újgenerációs összetevői között tudhatja a folyékony pigmentet (carbon), melynek köszönhetően nincs szükség a ragasztó használata előtt a felrázásra!

Tapasztalatunk szerint kifejezetten alkalmas és ideális a ProMade szempillákhoz! Tökéletesen körbe tudja "ölelni" a tincsek talpait, ezzel biztosítva az rendkivül jó tapadást, ami által a szempillák nagyon tartósak lesznek.

Tipp: A ProMade tincsek esetében fontos, hogy elég mélyen mártsuk a tincset a ragasztóba (ez nagyjából a teljes hossz 20%) és lassan vegyük/ húzzuk ki a ragasztó cseppből, ne pedig hirtelen, gyors mozdulattal!

A "UNIQUE" szempilla ragasztó minden technikához használható (1D, FLAT, Volume, ProMade).

Profiknak és kezdőknek is bátran ajánljuk. Tudjuk, hogy a mai pillás világban már szinte mindenre van technikai vagy egyéb megoldás, mint például egy jó termék :) , így aki lassúnak találja, de tartóssága és tulajdonságai miatt mégis ragaszkodik valamelyik ragasztónkhoz, azoknak ajánljuk a kötésgyorsító folyadékot, aki pedig kezdő és túl gyorsnak találja, használjon egy minimális mennyiséggel többet belőle az applikáláshoz. wink

A megfelelő előkészítés elengedhetetlen minden műszempilla ragasztónál, hogy biztos és hosszú tartósságot nyújtson. Ehhez ajánljuk a minden szennyeződést eltávolító #LashWash szempilla tisztító zselét, mely nagyon kíméletes a vendég természetes és épített pilláihoz, de nem ismer kompromisszumot, legyen szó sminkről, porról vagy egyéb szennyeződésről. Bizonyos esetekben a természetes szempillák (zsírosabb bőr, vastag, fénylő, "viaszos" pillák) igénylik az alapos tisztítás után a Primert, ebből kellemes levendula illatút találtok a shopban.

Otthoni ápolásra, tisztításra pedig ott a SZEMPILLA ÉS SZEMÖLDÖK SAMPON KONCENTRÁTUM, ami árban is kiváló megoldást nyújt, kellemes habos állagának köszönhetően pedig bárki könnyen tudja használni és tisztán tartani a műszempilláit.

Azok számára, akik nem szeretnének bajlódni a koncentrátum hígításával, nekik ajánljuk a prémium CHRISSANTHIE COSMETICS – szemhéj és szempillatisztító habot.


A UNIQUE ragasztó felbontás után, megfelelő tárolás esetében 3 hónapig használható.

Szavatossági idő: a gyártástól számítva 6 hónap.

Szín: fekete

Kötési idő: 0,5-1,5 mp

Ideális páratartalom: 45 - 60%

Ideális hőmérséklet: 18 - 28°C

Tartósság: 7-8 hét

Latex-  és formaldehid mentes.
Kipárolgás: alacsony

Olaj, por és víz rezisztens.

 

Bevizsgált termék. CPNP szám: 4416655


Felbontás után, megfelelő tárolás esetében 3 hónapig őrzi meg minőségét.

Kiszerelés: 5ml


Mindig tároljuk száraz, hűvös helyen, ideális egy légmentesen záródó tégelyben, de NEM hűtőben!

Nem alkalmas nyitott szemes applikáláshoz!
Kizárólag professzionális felhasználásra!

Állatkísérlet mentes termék.

Összetevők: Ethyl-2-Cyanoacrylate, 2-Methoxyethyl-2-Cyanoacrylate, Polymethylmethacrylate, Carbon black.

A termék gyártója az ISO 22716 tanúsítvánnyal rendelkezik.

 

Anyagbiztonsági adatlap: MSDS

Adatok
Cikkszám
uniqueRagaszto
stripe_com simplepay_hu_v2