Kovács Petra

Kovács Petra vagyok, szempilla stylist. 

 

2019-ben végeztem el az első alap szempilla képzést. Folyamatosan gyakoroltam utána, sok nehézség jött szembe velem, de mindenki biztatott hogy csináljam végig ha egyszer elkezdtem. 

Jártam továbbképzésekre, gyakoroltam és arra lettem figyelmes, hogy egyre jobban megy nem csak a szempillák felhelyezése de még az időm is jobb és jobb lett. 

Megismertem 2021-ben az Organelle márkát és akkor még csupán kíváncsiságból rendeltem és már az első alkalom után teljesen beleszerettem. Könnyen és gyönyörűen lehet vele dolgozni és nem utolsó sorban nekem és a vendégeknek is nagyon kényelmes.

A megfelelő tartósság eléréséhez szükséges a jó technika, én ebben azt gondolom én tudok és szeretnék is Nektek segíteni.

Mindig és mindenben a legjobbra törekszem, ha te is szeretnél egy olyan szakmát amit nem csak elviselsz, de szeretsz is, akkor várlak sok szeretettel oktatásaimra. 

A jövő - véleményem szerint - ezekben a szempillákban rejlik a szakmánkban. 

 

 

 

Egyéni, 5 órás gyakorlati oktatás -
újgenerációs előregyártott volume pillák helyes applikálási technikája a gyakorlatban
Ebben az 5 órában KIZÁRÓLAG a PreMade/ProMade volume pilla megfelelő ragasztó használatát, a helyes illesztést és minden egyéb felmerülő technikai kérdést veszünk át.


Amit tudni kell a képzésről:

 • Pilla nélkül hozd a modellt, kérlek!
 • Se lifting, se festés és egyéb smink se legyen rajta! Lehetőleg türelmes, nem túl érzékeny szemű legyen a modelled!
 • A csipeszeid hozd mindenképp! Előzetes megbeszélés tárgya, hogy hozol saját anyagot/pillát vagy biztosítom az Organelle pillákkal való gyakorlást. Igény szerint a ragasztód is hozhatod, ha azzal szeretnéd, hogy dolgozzunk!
 • Nem feltétlen van idő, hogy teljes szettet építsünk a modellnek a képzés végére. A modell ezzel számoljon! Utána természetesen otthon, vagy a szalonodban befejezheted a szettet, ami már a ti döntésetek.
 • Kávé, tea, víz és rágcsálni való, gyümölcs biztosított nálam a képzési idő tartama alatt.
 • Fontos! Az időpontot a képzési díj 50%-nak elutalásával tudod biztosítani. Erre maximum 14 nappal az oktatás előtt van lehetőséged. Szükségem lesz a teljes nevedre, lakcímedre, valamint e-mail címedre a számlához.
 • Amennyiben szükséges és van rá lehetőségünk, tovább is tarthat a képzés (minden megkezdett óra 20.000,- Ft/óra).
 • A tanfolyam végén tanúsítványt és állandó 10% kervezményre való jogosultságot kapsz az Organelle webshopban található bármely termékre.

 

Helyszín, elérhetőség:

Kovács Petra

8330 Sümeg, Ramassetter utca 8.

 

 

Számlázási név, cím:

Név: Kovács Petra

Bankszámlaszám: 1177348700895693

Közlemény: 5 órás gyakorlati oktatás

Ára: 100.000,- Ft/5 óra


Felnőttképzési nyilv. szám: B/2024/000441

 

 

Jelentkezés

 

 

ÚJ! ÚJ! ÚJ! Egyéni 2 napos workshop - “SHORTCUT”

Megmutatjuk, hogyan tudsz a leggyorsabban felzárkózni a profikhoz és csodálatos volume szetteket építeni alap (1D) tudással és megfelelő elméleti (alap+volume) szakismeretekkel.

Alapoktól a PreMade/ProMade (előregyártott volume) pillákig
(2x 5,5 óra/nap)
1. nap

 • 9:30, vagy 10:00 kezdés
  részletes elmélet 3,5 órában (alapok átismétlése, egyéni szintfelmérés, anyagismeret, alapszabályok, volume szett elméleti ismeretek /szintezés, frame vonal stb./)
 • 13:00 - 13:30 szünet
 • 13:20 modell érkezése (mindkét nap a modell szempillaspirál, szempilla lifting és egyéb smink nélkül a szemén érkezzen!)
  1,5 óra gyakorlat modellen ( a modell az elméleti részen NEM vehet részt és nem lehet szakmabeli, ezért kérlek csak a megadott időpontra jöjjön
 • 15:00, vagy 15:30 workshop vége

2. nap

 • 9:30, vagy 10:00 kezdés/ modell érkezése
  5 óra gyakorlat modellen ( a modellt/ modelleket, mindkét napra a tanuló saját magának biztosítja!)
  9:30 - 14:30, vagy 10:00 - 15:00 gyakorlat modellen (a gyakorlat során, végig segítem majd a munkád, minden felmerülő kérdést átbeszélünk)
 • szünet igény szerint (max. 30 perc)
 • 14:30 - 15:00, vagy 15:00 - 15:30 munkád ellenőrzése általam és oklevél átadása ( itt fel tudod írni az esetleges hibákat, mire kell otthon odafigyelni, miben kell fejlődnöd stb.)
 • 15:00 workshop vége


További információk:

 • minden anyag és termék biztosítva van, amire a tanfolyamon szükséged lesz, ezeket a tanfolyam ára tartalmazza/nem tartalmazza - kérlek jelezd a modellnek, hogy tanulni jössz, így ne most akarja élete szempilláit :) - kérd meg, hogy ezen a napon NE igyon kávét vagy teát, vízhajtó hatásuk miatt, mivel nem lesz időnk 30 percenként ki kísérni őt - azt tanácsolom, hogy nagyon türelmes, nyugodt modellt hozz magaddal, lehetőleg ne legyen érzékeny szemű
 • munkafüzetet biztosítunk, amibe jegyzetelni is tudsz
  Amiről magadnak kell gondoskodni:
  - modell/modellek (Az első napon, alap dolgokat fogunk tanulni, ezért gyakorlatilag bárki lehet a modelled, akár férfi is... ezen a napon NEM fogunk szempillákat építeni)
  - csipeszeid

Számomra fontos, hogy technikailag helyesen tanuld meg az előregyártott volume pilla építését, ezért inkább törekszünk majd 10 tökéletesen applikált pillára, mint 100 rosszul felhelyezettre, ami lehet egy távolról fotózott képen mutatós, de a valóságban mégsem tartós!?
A premade/promade volume szempilla felhelyezése, applikálása nagy precizitást, pontos illesztést kíván. Nehezebb, mint elsőre tűnik, de gyakorlással, alázattal és elszántsággal gyorsan megtanulható és jóval rövidebb idő alatt elsajátítható, mint a kézi fanolás.

Ajánlom, hogy rögtön a tanfolyam után, kezdj el otthon gyakorolni, barátnőkön, rokonokon (akár férfiakon is, a pilla applikálás után leoldható :) ). Amíg frissek az információk, és kezedben benne vannak a tanfolyamon tanult mozdulatok, sokkal könnyebb dolgod lesz. Intenzív gyakorlással nagyon gyorsan tudod majd csökkenteni egy-egy szett elkészítési idejét. A tanfolyam elvégzése után tanúsítványt kapsz!


Tanfolyam díja:
140.000,- Ft + alap csomag - 70.000,- Ft - (vásárlása kötelező!) mely tartalmazza
- Tanúsítvány - Tanfolyamon biztosított anyagok használata - Munkafüzet - 12% állandó kedvezmény a www.organelle.hu webáruházban - Online tanulói támogatás a tanfolyam után. Bármilyen kérdéssel fordulhatsz hozzám a kovacspetra199@gmail.com e-mail címen.

A tanfolyamra való jelentkezés feltétele, hogy az általam elküldött képzési szerződést, aláírva visszaküldöd nekem (postán vagy scannelve, e-mailben), illetve alap képzésen már részt vettél és be is tudod mutatni a Tanusítványod/Okleveled erről.

A tanfolyamon való részvételt az oktatás összegének 50%-nak befizetésével tudod biztosítani legkésőbb 12 nappal a megbeszélt képzés 1. napja előtt, a fennmaradó összeget legkésőbb a tanfolyam első napján kell, hogy kifizetésre kerüljön. Természetesen a befizetett összeg(ek)ről számlát állítok ki részedre, melyhez a pontos neved, lakcímed és e-mail címed szükséges elküldened részemre.Szükség esetén több részletre is bontható a befizetés, de az utolsó részlet befizetése az oktatáson kifizetésre kell, hogy kerüljön!


Helyszín, elérhetőség:

Kovács Petra

8330 Sümeg, Ramassetter utca 8.

 

 

 

Számlázási név, cím:

Név: Kovács Petra

Bankszámlaszám: 1177348700895693

Közlemény: Két napos workshop "Shortcut"

Ára: 200.000,- Ft/2 nap


Felnőttképzési nyilv. szám: B/2024/000441

 

 

Jelentkezés

 

 

 

Egyéni, 2 napos alaptanfolyam (1D)

(2x 5,5 óra/ nap) 

 

Ezen a tanfolyamon a szempilla építés alapjait sajátíthatod el. Számomra a legfontosabb, hogy technikailag helyesen tanuld meg a szempillaépítést, ezért inkább törekszünk majd kevesebb, de tökéletesen applikált pillára, mint sok rosszul felhelyezettre, ami egy távoli képen mutatós lehet, de a valóságban mégsem tartós?! A megfelelő technika elsajátításával, későbbiekben (is) helyes applikálással a műszempillák hosszútávon is bármilyen károsodás nélkül viselhetőek, ez a tény pedig elégedett visszajáró vendégkört eredményez.

 

A szempillák applikálása nagy precizitást és türelmet kíván. Sokkal nehezebb, mint elsőre tűnik, de gyakorlással, kitartással és elszántsággal minden fejleszthető és megtanulható. Ehhez nyújtok én támogatást, hogy magabiztosan haladhass ezen a rögös úton, ha szükséges mindig lehet egy kérdésed. Keress bizalommal! 

 1. nap 
 • 9:00 kezdés
  • anyag és eszközismeret: műszempillák típusai, ragasztók, kiegészítők, higiéniai eszközök, berendezések stb.
  • anatómia: szem és szempilla felépítése, szempilla növekedési fázisai, szembetegségek, allergia és kezelése, allergének
  • vendégkezelés: konzultáció, vendégkarton, kommunikáció, utóápolási tanácsok!
  • előkészítés és applikáció menete, minden részlete, styling, lenőtt pillák eltávolítása, szükség esetén leoldás menete
  • elmélet 2,5 órában

 

  • ismerkedés a helyzettel, „a vendéggel" (elvégre csukott szemmel fekszik a kezeink alatt), a ragasztóval és a pillák felhelyezésével, helyes csipesztartás, testtartás és pozíció elsajátítása
 • 12:00-12:30 szünet
 • 12:20 modell érkezése (mindkét nap a modell szempillaspirál, szempilla lifting és egyéb smink nélkül a szemén érkezzen!)
 • 12:30-14:30
  • 2 óra gyakorlat modellen (a modell az elméleti részen NEM vehet részt és nem lehet szakmabeli, ezért kérlek csak a megadott időpontra jöjjön)
  • előkészítés menete, műpillák applikálása
 • 14:30-15:00 Összegzés, felkészülés a másnapra
 • 15:00  workshop vége
 
 1. nap
 • 9:00 kezdés/ modell érkezése
  • 5 óra gyakorlat modellen (a modellt/ modelleket, mindkét napra a tanuló saját magának biztosítja!) 
  • 9:30 - 14:30 gyakorlat modellen (a gyakorlat során, végig segítem majd a munkád, minden felmerülő kérdést átbeszélünk) 
 • szünet igény szerint (max. 30 perc)
 • 14:30 - 15:00 munkád ellenőrzése általam és oklevél átadása (itt fel tudod írni az esetleges hibákat, mire kell otthon odafigyelni, miben kell fejlődnöd stb.) 
 • 15:00 workshop vége 

 

További információk:

 • Minden anyag és termék biztosítva van, amire a tanfolyamon szükséged lesz, ezeket a tanfolyam ára már tartalmazza
 • Képzés ideje alatt Nespresso kávé, tea, víz és rágcsálni való, sós- és édes sütemények, gyümölcs biztosított.
 • Fontos! Az időpontot a képzési díj 50%-nak elutalásával tudod biztosítani. Erre maximum 14 nappal az oktatás előtt van lehetőséged. Szükségem lesz a teljes nevedre, lakcímedre, valamint e-mail címedre a számlához. (Szükség esetén több részletre is bontható a befizetés.) A fennmaradó összeg/utolsó részlet legkésőbb a tanfolyam első napján kell, hogy kifizetésre kerüljön.
 • További gyakorláshoz, munkához szükséges kezdőcsomag igény szerint összeállítható a segítségemmel, a képzésen szerzett tapasztalatok alapján.
 • Kérlek, jelezd a modellnek, hogy tanulni jössz, így ne most akarja élete szempilláit 
 • Kérd meg, hogy ezen a napon NE igyon kávét vagy teát, vízhajtó hatásuk miatt, mivel nem lesz időnk 30 percenként kikísérni őt 
 • Azt tanácsolom, hogy nagyon türelmes, nyugodt modellt hozz magaddal, lehetőleg ne legyen érzékeny szemű, és legyen 18 éven felüli. (Fiatalabb modell esetén előzetes egyeztetés és szülői beleegyezés szükséges)

 

Amiről magadnak kell gondoskodni:

 • modell/ modellek (Az első napon, alap dolgokat fogunk tanulni, ezért gyakorlatilag bárki lehet a modelled, akár férfi is...) 
 • jegyzetfüzet

 

A tanfolyam elvégzése után tanúsítványt kapsz!

 

Tanfolyam díja:


bruttó 110.000,- Ft/nap (összesen: 220.000,- Ft) mely tartalmazza:

 • 2 napos elméleti és gyakorlati oktatás
 • Magyar nyelvű oklevél (hivatalos felnőttképzési számmal) 
 • Tanfolyamon biztosított anyagok használata
 • Tanfolyamon biztosított ellátás a fent leírtak szerint (kérlek jelezd, ha különleges étrend szerint táplálkozol)
 • Ajándékcsomag 35.000,- Forint értékben 
 • Online tanulói támogatás, akár teljes szakmai pályafutásod során a tanfolyam után. Bármilyen kérdéssel fordulhatsz hozzám a kovacspetra199@gmail.com e-mail címen, vagy instagram/facebook oldalaimon.
 • 10% kedvezmény további tanfolyamaimon való részvétel esetén

 

Helyszín, elérhetőség:

Kovács Petra

8330 Sümeg, Ramassetter utca 8.

 

Utalási adatok:

Név: Kovács Petra

Bankszámlaszám: 1177348700895693

Közlemény: 2 napos alap tanfolyam

Ára: 220.000,- Ft/2 nap

 

Felnőttképzési nyilv. szám: B/2024/000441

 

 

Jelentkezés

 

 

stripe_com simplepay_hu_v2