Pucsinszki Brigitta


Pucsinszki Brigitta vagyok, eredeti szakmám szerint kozmetikus.

Presenszki Petra - az Organelle márka alapítója - barátnőm hatására 2013-ban elvégeztem az alap szempilla stylist képzést, majd később több továbbképzésen is részt vettem. 

Körülbelül 5 éven át Petrával dolgoztam a Pretabelle szalonban. Jelenleg összesen 9 éve dolgozom napi szinten ebben a csodálatos szakmában, immár Dabason, ahol a családommal élünk.


Nagyon fontos számomra a minőség mind az alapanyagok, mind kompletten egy szolgáltatás tekintetében. A hatékony időbeosztás - két gyermekes anyaként -, illetve ennyi évet töltve a szakmában az egészségem megőrzése is prioritássá vált. 


Nem tagadom a fanolás nem volt épp a szívem csücske soha, ezért is örültem ,amikor összetalálkoztunk a pre-made/pro-made pillákkal. Összesen négy év tapasztalatom van ezekkel az anyagokkal, hiszen az Organelle márka pilláinak tesztelésében is volt szerencsém aktívan részt venni.


Nagy öröm és megtiszteltetés számomra, hogy elsők között oktathatok az Organelle csapatában és bízom benne, hogy a többéves tapasztalatomat minél több kollégának adhatom át és ezáltal alaposan megismerhetik és megfelelően elsajátíthatják ezeknek az újgenerációs előregyártott volume pilláknak a fortélyait. 

Fejlődni, tanulni mindig jó és szükséges. 

Úgy gondolom a jövő ezekben a pillákban rejlik a szakmánkban. 

 

Egyéni, 5 órás gyakorlati oktatás -
újgenerációs előregyártott volume pillák helyes applikálási technikája a gyakorlatban


Ebben az 5 órában KIZÁRÓLAG a PreMade/ProMade volume pilla megfelelő ragasztó használatát, a helyes illesztést és minden egyéb felmerülő technikai kérdést veszünk át.


Amit tudni kell a képzésről:

  • Pilla nélkül hozd a modellt, kérlek!
  • Se lifting, se festés és egyéb smink se legyen rajta! Lehetőleg türelmes, nem túl érzékeny szemű legyen a modelled!
  • A csipeszeid hozd mindenképp! Előzetes megbeszélés tárgya, hogy hozol saját anyagot/pillát vagy biztosítom az Organelle pillákkal való gyakorlást. Igény szerint a ragasztód is hozhatod, ha azzal szeretnéd, hogy dolgozzunk!
  • Nem feltétlen van idő, hogy teljes szettet építsünk a modellnek a képzés végére. A modell ezzel számoljon! Utána természetesen otthon, vagy a szalonodban befejezheted a szettet, ami már a ti döntésetek.
  • Kávé, tea, víz és rágcsálni való, gyümölcs biztosított nálam a képzési idő tartama alatt.
  • Fontos! Az időpontot a képzési díj 50%-nak elutalásával tudod biztosítani. Erre maximum 14 nappal az oktatás előtt van lehetőséged. Szükségem lesz a teljes nevedre, lakcímedre, valamint e-mail címedre a számlához.
  • Amennyiben szükséges és van rá lehetőségünk, tovább is tarthat a képzés (minden megkezdett óra 16.000,- Ft/óra).
  • A tanfolyam végén tanúsítványt és állandó 10% kedvezményre való jogosultságot kapsz az Organelle webshopban bármely termékre.

 

Helyszín, elérhetőség:

2370 Dabas, Szintes u. 1/C., 3. Em. 11.

+36703115935

pubrigi@gmail.com

 

ZLBM KFT.
2373 Dabas,Szőlő u. 84.
Bankszámlaszám: 10103829-89530000-01004004
Közlemény: 5 órás gyakorlati oktatás


Ár: 80.000,- Ft/ 5 óra

Felnőttképzési nyilv. szám.: B/2022/001357

 

Jelentkezés

stripe_com simplepay_hu_v2