SALONCIDE antimikrobiális fertőtlenítőszer

SALONCIDE antimikrobiális fertőtlenítőszer

Forradalmi antimikrobiális fertőtlenítő spray & go, vagy törlőkendő oldat, öblítés nem szükséges.

4 490 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

"One-Stop formula" a szalon minden eszközének, felületének és felszerelésének könnyű tisztításához, fertőtlenítéséhez és szagtalanításához. Rendkívül alacsony veszélyességi besorolás, drámaian csökkenti a COSHH kockázatát. Elpusztítja a baktériumok, gombák és vírusok 99,998%-át, és az alkalmazás után is sokáig működik.


HOL ÉS MIRE HASZNÁLHATÓ:

Tisztítás, fertőtlenítés, szagtalanítás..........

Minden eszköz/edény/kefe – Minden felület (porózus és nem porózus) – Tükrök/üveg – Mosogatók/csapok – Bőrbútorok – Nyak-/karpárnák – Lábfürdők/manikűr/ujjtálak – Masszázsasztalok – Zuhanyfejek – Spa területek – Napozás ágyak – Recepciók – Konyhák – Mosdók – Kilincsek – Kártyaautomaták – Padló – Szemetesek – Felmosófejek és még sok más...

A Saloncide ködképző gépeken keresztül is használható

 

BIZONYÍTOTT HATÁSOSNAK:

Koronavírusok (Covid-19), MRSA, HIV-1, E. coli, Hepatitis B & C, Influenza A (Inc H1N1), Salmonella, Legionella, Staphylococcus, Listeria, Pseudomonas, Tuberculosis és még sok más.

 

HOGYAN KELL HASZNÁLNI:

Permetezzen felületekre, szerszámokra vagy berendezésekre. Hagyja levegőn megszáradni, vagy törölje le tiszta, száraz ruhával vagy papírtörlővel kb. *2 perces érintkezési idő után. Figyelem: Minden rozsdamentes acél szerszámot, ollót vagy ollót szárazra kell törölni a rozsdásodás elkerülése érdekében. A nap folyamán néhányszor permetezzen olajat a nyírógépekre, hogy megelőzze a rozsdásodást.


Kiszerelés: 250 ml spray

Adatok
Cikkszám
saloncideantimikrobalisfertotlenito
stripe_com simplepay_hu_v2