OrgaMo "NEXT" UV ragasztó lila/purple

OrgaMo "NEXT" UV ragasztó lila/purple
OrgaMo "NEXT" UV ragasztó lila/purple
OrgaMo "NEXT" UV ragasztó lila/purple
OrgaMo "NEXT" UV ragasztó lila/purple
OrgaMo "NEXT" UV fényre kötő ragasztónk, mely az OrgaMo Chance LED UV lámpa használatával 0,5-1,5mp (ragasztó mennyiségtől függően) másodperc alatt megköt.
14 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 450 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A ragasztó anyaga az UV fény hatására erős és tartós tapadást biztosít, ennek köszönhető az akár 7-8 hetes tartósság. 


Ezzel a technikával - megfelelő applikációval és használattal - el tudjuk kerülni az összetapadásokat és fanok összezáródását.

Szín: lila (színtelenre/átlátszóra köt)

Viszkozitás: közepesen híg

Kiszerelés: 5ml és 10ml kiszerelésekben is kapható

Tartósság: 7-8 hét (ebben az esetben is természetesen fennállnak a szempilla építés alapszabályai, így túlterhelés esetében a tartósság csökkenhet!)

Tárolás: száraz, hűvös, fénytől védett helyen

Minőségét megőrzi:
Felbontás után 6 hónapig használható megfelelő tárolás esetén
Bontatlanul: 10 hónap

CPNP szám: 4290995

Latex, black carbon, formaldehid és latex- mentes.

Származási hely: PRC

Kezdőknek és gyakorlott pillásoknak egyaránt ajánljuk.

Tipp Petrától: 1-4D volume pillák esetén különösen ezt a hígabb állagú (lila pigmentet tartalmazó) UV ragasztót ajánlom, mert szépen, tisztán lehet dolgozni ezzel az anyaggal ilyen volume esetén.

 

Használat előtt alaposan felrázandó!

Használati útmutató:

A szempillákat hagyományos módon előkészítjük, alaposan megtisztítjuk a LashWash tisztító zselével/ szempilla és szemöldök samponnal, szöszmentes/papír törlőkendővel szárazra töröljük, szükség esetén ventilátorral is megszárítjuk. Amennyiben a vendég bőr/pilla típusa igényli, használjunk Primert is. Az alapos előkészítés az UV technika használata esetében is elengedhetetlen lépés a tartós szempillák érdekében!

Az alsó szempillákat hidrogél alátéttel/ microfoammal leragasztjuk majd a felső, mozgó szemhéj részre felhelyezzük a fekete szilikon padot/ formára vágott fekete UV védő tapaszt, amilyen közel csak tudjuk a szempilla tövéhez. Stylistként minden esetben használjuk az UV védő szemüveget! Az összes óvintézkedés elvégzése után a már megszokott módon, izoláljuk a természetes szempillát, majd a műpillát/ tincset a ragasztóba mártjuk és illesztjuk, ezzel egyidőben megnyomjuk a lámpa pedálját 1-3mp-re. A ragasztó azonnal megköt és haladhatunk is tovább a munkafolyamattal.

Adatok
Cikkszám
OrgamoNextRagaszto
stripe_com simplepay_hu_v2